Přeskočit na hlavní obsah

Typy na seriály #1

Krásné březnové ráno! J Už pár dní přemýšlím nad tímhle článkem. Rozhodla jsem se, jak už vám název napovídá, vám představit své nejoblíbenější seriály nebo pokusit se představit seriály, které bych chtěla začít sledovat.
Chtěla bych je upozornit, že žádný obsah děje neobsahuje spoilery, jde jen o obecný děj, takže se nemusíte bát! J


Snad můj úplně první seriál v životě byl seriál The Middle (Průměrňákovi), který si myslím zná fakt každý…

Rodina Heckových je taková průměrná rodinka. Hlava rodinky Frankie, její manžel Mike a samozřejmě děti, jako nejstarší a taky rebel v pubertě, kterému je vše jedno, Axl, jako další jediná dcera z rodiny, holka, která pokazí všechno na co sáhne, ale přesto to zkouší dál Sue, a jako nejmladší člen rodinky Brick, kter žije jen ve světě knížek.
Na film se můžete podívat třeba tady J : https://www.topserialy.to/the-middle


Takový jeden můj nejoblíbenější seriál je The vampire diaries (Upíří deníky).

Elena, jedna z hlavních postav, tragicky ztratila rodiče a tak společně s jejím bratrem je vychovává teta Jena. Elenu, ale čeká mnoho dobrodružství, když potká záhadného studenta jménem Stefan Salvatore, který má bratra jménem Damon Salvatore. Elena zjistí, že oba bratři Salvatorovi jsou upíři. Postupem času zjišťuje, že existuje více nadpřirozených bytostí než jen upíři a to čarodějky (např. její nejlepší kamarádka Bonnie), vlkodlaci (např. kamarád Tyler), lovci upírů (později např. její bratr Jeremy), hybridé, dvojnice (čímž je ona a Katherine, bývalá ,,přítelkyně“ obou Salvatorů) a také tady jsou tady pro ně celkem nebezpeční původní upíři.
Příběh vypadá vyprávěný sice z pohledu Eleny, což si většina lidí myslí, ale seriál je příběh Stefana Salvatore a je hlavně o vztahu mezi ním a jeho bratrem Damone Salvatore.
Na film se můžete podívat třeba tady J : https://www.topserialy.to/the-vampire-diaries


Další seriál, který bych vám chtěla představit je Two and half man (Dva a půl chlapa), což je seriál, jenž bude zase hodně lidí znát, ale také hodně lidí ho hejtuje, ale i tak ho řadím mezi své oblíbené. Seriál je dělaný hodně komediálně, takže já se třeba vždycky hodě nasměju. J

Charlie, jedna z hlavních postav, je mladý muž, který má svůj dům na pláži a dostane snad úplně každou ženu, na kterou se podívá. Jeho život, ale narušeje jeho bratr, který je po 95% seriálu rozvedený, s jeho, na začátku, osmiletým synem. Oba dva Charliemu dávají zabrat.

Na film se zase můžete podívat třeba zde J : https://www.topserialy.to/two-and-a-half-men

Snad se vám můj článek líbil. Z téhle kategorie Typy na seriály to určitě není poslední článek. Seriálů sleduju hodně, takže se vůbec nemusíte bát :). 
Zatím se s vámi loučím a těším se na další článek.

Komentáře